گفتگو با مزدا نوبری
08 سپتامبر 2019گفتگو با جعفر اعرابی
08 سپتامبر 2019

- فضاهای شهری به عنوان پیچیده ترین مکان اجتماعی ساخته شده به دست بشر نیازمند آن است که دارای بافتی سرزنده، بانشاط، لطیف و منظم باشد لذا زمینهسازی در راستای ارتقا سطح کیفی آن تاثیر مستقیم بر شهروندان از منظر روان شناختی داشته و متعاقبا زندگی فردیشان را نیز بهبود خواهد بخشید.
- اساسا جشنواره یا فراخوانی که معیارهای آن بسته به موضوعی سلیقهای و ویژه نیست و به دنبال توسعه رویکردهای فراحال میباشد یقینا زمینه ساز ظهور استعدادهای مبتکر و خلاق بوده و افزون بر آن هر هنرمند با سابقهای زمینه آفرینش تفکرات خویش در قالب فضاهای شهری را پیدا خواهد کرد که این خود امری بسیار حائز اهمیت بوده و متاسفانه در غبار سلیقهای نهادهای ذیربط مدفون شده و توجهی به ذات تفکر انحصاری هنرمندان نمیشود.
- یقینا با ظهور چنین رویدادهایی با نگاههای تخصصی نه تنها تاثیر ژرف خود را در ارتقا سطح کیفی فضاهای شهری خواهد گذاشت بلکه الگویی برای فراخوانهای مختلفی خواهد شد که در شهرهای دور و نزدیک هر ساله شاهد آن هستیم و نتیجه آن اصلاح و ارتقای کیفیت بصری فضاهای شهری در دراز مدت در اقصی نقاط کشور خواهد بود.
- فراخوان کاملا دقیق و حرفهای میباشد در صورتی که تمام اهداف آن که البته با مشارکت جمعی طراحان و هنرمندان امکان پذیر خواهد بود به ثمر بنشیند یقین دارم به زودی شاهد جریانی با قدرت چه حال و چه برای آینده خواهیم بود.
- حضور هنرمندان بینالمللی قطعا میتواند دریچهای جدید برای جستجوی معانی به روز از زاویه دید آنها باشد برای هنرمندان بومی و زمینهای برای تلفیق هویت ذاتی خویش با نگرشهای مختلف هنرمندان اقصی نقاط جهان، که نتیجهی تلفیق این دو چقدر جذاب و اثر گذار و مانا خواهد بود.